Verwerking meerjarige boekhoudkundige achterstanden

Verwerking meerjarige boekhoudkundige achterstanden

Ondernemers hebben het vaak erg druk. Daardoor kan er een forse boekhoudkundige achterstand ontstaan. Hoe groter de verzamelde berg papieren, hoe onoverzichtelijker. Door de bomen ziet u waarschijnlijk het bos niet meer en u weet niet waar u moet beginnen. Pengelens kan u daarom helpen om weer overzicht in uw meerjarige boekhouding te krijgen.

Boekhoudkundige achterstanden

Pengelens heeft ervaring om met een klein team de meerjarige boekhoudkundige achterstanden binnen bedrijven op korte termijn te verwerken. Ontzorgen is in dit geval ons doel, zodat u alles weer op de rit krijgt en u kunt focussen op uw bedrijfsvoering. Zodoende dat wij ook bezwaren en uitstelprocedures richting de Belastingdienst opstarten en correctie belastingaangiftes indienen.

Belastingcontrole

Er kan plots een situatie ontstaan, waarin u genoodzaakt bent om de boekhoudkundige achterstand binnen een mum van tijd te verwerken. De bekendste situatie is een aangekondigde belastingcontrole. Ook het opleggen van ambtshalve belastingaanslagen kan ervoor zorgen dat u in zeer kort tijdsbestek uw boekhouding op orde moet krijgen.

Belastingcontrole

Mocht de Belastingdienst een belastingcontrole bij u aan het bedrijf willen uitvoeren, dan is het zelfs mogelijk om dat bij ons op kantoor te realiseren. Loopt uw boekhouding op dit moment een meerjarige achterstand op en wilt u hier snel mee geholpen worden?

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Pengelens, samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten!
Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 210 24 31 of stuur een e-mail naar info@pengelens.nl.

Mijlweg 9-22, 4131 PJ Vianen

info@pengelens.nl

085 210 24 31

Y

KvK: 81867670

Y

BTW: NL862250365B01

Y

Beconnummer: 745893

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacy Reglement
Ons werkgebied

Copyright 2022 Pengelens Advies & Consultancy - Is een onderdeel van Vellykket Holding B.V. - Alle Rechten voorbehouden