Ondersteuning bij echtscheiding en/of relatiebeeindiging

Ondersteuning bij echtscheiding en/of relatiebeeindiging

Ook voor ondernemers heeft een echtscheiding niet alleen emotionele impact, maar vaak ook bedrijfsmatige impact. Dit heeft onder andere te maken met uw gekozen rechtsvorm. Veel zzp-ers opereren onder eenmanszaak, waarbij zij ook privéaansprakelijk zijn en vice versa. Om u in deze moeilijke periode zo goed mogelijk bij te staan, biedt Pengelens ondersteuning en advies.

Onzekerheid

Veranderingen in het privéleven zorgen voor onzekerheid en een echtscheiding kan grote gevolgen hebben voor uw onderneming en zelfs het voortbestaan in gevaar brengen. Vooral wanneer u in gemeenschap van goederen getrouwd bent, kan ontbinding van het huwelijk ervoor zorgen dat u bedrijfskapitaal moet overdragen aan uw ex-partner. Door dit goed van tevoren uit te zoeken, kunt u er voor waken dat uw bedrijf overeind blijft.

Rechtsvorm

Daar waar u als eenmanszaak met privéaansprakelijk te maken hebt, ligt dat bij een NV of BV anders. Wellicht heeft uw ex-partner aandelen in het bedrijf. Zelfs wanneer u gehuwd was op basis van huwelijkse voorwaarden, kunnen er financiële beslommeringen zijn die negatieve invloed hebben op uw bedrijf. Van al deze problematieken hebben wij kennis. Graag willen wij u hierin ondersteunen, zodat u met zo’n min mogelijke financiële problemen achter blijft en uw bedrijfsvoering kunt continueren. 

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Pengelens, samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten!
Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 210 24 31 of stuur een e-mail naar info@pengelens.nl.

Mijlweg 9-22, 4131 PJ Vianen

info@pengelens.nl

085 210 24 31

Y

KvK: 81867670

Y

BTW: NL862250365B01

Y

Beconnummer: 745893

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacy Reglement
Ons werkgebied

Copyright 2022 Pengelens Advies & Consultancy - Is een onderdeel van Vellykket Holding B.V. - Alle Rechten voorbehouden