Advies en ondersteuning

Advies en ondersteuning

Als ondernemer bent u altijd op eenzame hoogte zelfstandig bezig. Ook als het u financieel voor de wind gaat, is het prettig om af en toe eens te sparren met een (financieel) adviseur. Wat zeggen de omzetcijfers van uw bedrijf, waar staat u nu en wat is uw uiteindelijk doel? Zomaar wat vragen die Pengelens Advies & Consultancy op basis van advies en ondersteuning met u kan bespreken.

Investeringen

Met uw bedrijf verdient u geld, maar hoeveel is dat per maand en wat zijn uw maandelijkse vaste lasten? Niet elke ondernemer weet precies wat voor ruimte er is voor investeringen. Wij maken dit inzichtelijk en geven u hier gericht advies in. Daarnaast kunnen wij ook advies en ondersteuning geven in bijvoorbeeld sparen en beleggen.

Wetswijzigingen

Het is voor u interessant om te weten of uw bedrijf moet groeien of juist zou moeten inkrimpen. Hoe is uw financiële positie en wat gebeurt er bij een grote investering. Ook zijn er jaarlijkse wetswijzigingen die wij op de voet volgen en die van belang kunnen zijn voor uw bedrijf. Wellicht dat er bepaalde afschrijf posten belastingtechnisch aantrekkelijk voor uw bedrijf zijn. Met raad en daad staan onze persoonlijke adviseurs u bij. Zij hebben uitstekend inzicht en overzicht van uw financiële status. 

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Pengelens, samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten!
Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 210 24 31 of stuur een e-mail naar info@pengelens.nl.

Mijlweg 9-22, 4131 PJ Vianen

info@pengelens.nl

085 210 24 31

Y

KvK: 81867670

Y

BTW: NL862250365B01

Y

Beconnummer: 745893

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacy Reglement
Ons werkgebied

Copyright 2022 Pengelens Advies & Consultancy - Is een onderdeel van Vellykket Holding B.V. - Alle Rechten voorbehouden