Particulieren

Heeft u moeite met uw aangifte inkomstenbelasting of uw belastingdienst toeslagen? Heeft u er weinig tijd voor? Of denkt u dat er misschien meer uit te halen is? Pengelens Advies & Consultancy is een administratiekantoor in Vianen en omgeving en helpt u graag financieel op weg!

Belastingaangifte voor particulieren

De belastingaangifte kan soms ingewikkeld zijn. Zeker als uw jaar net even iets anders is verlopen dan voorgaande jaren. De consulenten van Pengelens Advies & Consulancy helpen u hier graag bi. Samen met u zetten wij uw gegevens op een rij. Daarna bekijken wij waar u de meeste voordelen uit kunt halen. Het doel is om uw belastingen zo gunstig mogelijk uit te laten vallen binnen de kader van de wetgeving.

U kunt natuurlijk gebruikmaken van het inlog portaal van de Belastingdienst of de app van de Belastingdienst. Onze ervaring is echter dat er vaak meer aftrekposten zijn, waardoor u nog wellicht gunstiger uitkomt.

Hulp bij toeslagen aanvragen en/of wijzigingen

Als particulier heeft u misschien recht op verschillende toeslagen (zorg, huur, kindgebondenbudget of kinderopvang). Maar het is soms een behoorlijke klus om dit uit te zoeken waar u recht op heeft. Pengelens Advies & Consultancy geeft op basis van uw persoonlijke situatie advies over toeslagen. Wij kunnen u eventueel ook helpen bij het aanvragen van de toeslagen. Vooraf aan deze werkzaamheden zullen wij eerst een uitgebreide proefberekening voor u maken, zodat u altijd uw juiste gegevens opgeeft en de juiste bedragen ontvangt.

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Pengelens, samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten!
Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 210 24 31 of stuur een e-mail naar info@pengelens.nl.

Mijlweg 9-22, 4131 PJ Vianen

info@pengelens.nl

085 210 24 31

Y

KvK: 81867670

Y

BTW: NL862250365B01

Y

Beconnummer: 745893

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacy Reglement
Ons werkgebied

Copyright 2022 Pengelens Advies & Consultancy - Is een onderdeel van Vellykket Holding B.V. - Alle Rechten voorbehouden