Administratiekantoor Vianen

Als administratiekantoor Vianen, richt Pengelens Advies & Consultancy zicht op klanten in de gehele provincie Utrecht en omgeving. Wij vinden het belangrijk om u goed te kunnen ondersteunen, zodat u financiële keuzes maakt waar u achter staat. Ons administratiekantoor in Vianen heeft een breed scala aan dienstverlening. Hieronder leest u wat wij voor u kunnen betekenen.

Uiteenlopende dienstverlening

Voor ondernemers staat administratiekantoor Vianen altijd klaar. Denk aan het opstellen van de begroting en jaarrekeningen, aangifte van alle soorten belastingen en het verzorgen van uw salarisadministratie. Ook het beheren van debiteuren en crediteuren, uitvoeren van incasso-opdrachten en het verrichten van crediteurenbetalingen nemen wij graag voor u uit handen.

Voor startende ondernemers

Als startende ondernemer loopt u tegen veel zaken aan. Het begint met keuze van de bedrijfsvorm en het opstellen van een ondernemingsplan. Als besloten vennootschap (BV) kunnen wij u begeleiden in de gang naar de notaris en de inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Start u als zzp-er? Dan hoeft u niet een akte bij de notaris te laten opstellen. Ook geeft administratiekantoor Vianen advies over de beste rechtsvorm voor u en melden wij u ook aan bij de belastingdienst. Zelfs bij een financieringsaanvraag bij uw bank dragen wij een steentje bij.

Persoonlijk contact

Vanuit ons administratiekantoor in Vianen vinden wij 1-op-1 contact met onze klanten heel belangrijk. Wij willen uw sparringpartner zijn en houden u daarmee scherp. Wij houden goed voor ogen wat u als ondernemer wilt. Wij spreken de taal van de klant. Als u voor Pengelens Advies & Consultancy kiest, dan bent u verzekerd van kwaliteit tegen betaalbare tarieven. Wij zien u graag op ons administratiekantoor in Vianen.

MEER WETEN? Neem gerust contact op. Wilt u vrijblijvend kennismaken met Pengelens, samen een kop koffie drinken. Concreet eens doorpraten? Laat het ons weten!
Neem vrijblijvend contact met ons op via 085 210 24 31 of stuur een e-mail naar info@pengelens.nl.

Mijlweg 9-22, 4131 PJ Vianen

info@pengelens.nl

085 210 24 31

Y

KvK: 81867670

Y

BTW: NL862250365B01

Y

Beconnummer: 745893

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacy Reglement
Ons werkgebied

Copyright 2022 Pengelens Advies & Consultancy - Is een onderdeel van Vellykket Holding B.V. - Alle Rechten voorbehouden